Március 27 Gokartoktatás

Az korábbi alkalmak pozitív tapasztalatai és a nagy közönség érdeklődés miatt folytatódik a gokart oktatás a Balatonkartingon.

BALATONKARTING GOKART OKTATÁS

Szeretnél gyorsabb gokartossá válni? Jó volna faragni néhány tizedet a legjobb köridődön? Segítene néhány tuti trükk, illetve jótanács valakitől, aki már számos hazai és nemzetközi gokartversenyen bizonyított? Gokartiskolánkban lehetőséget biztosítunk a tanulni vágyóknak, hogy fejleszthessék vezetési tudásukat.

KI JELENTKEZHET A GOKART OKTATÁSRA?

A programot a tapasztalt gokartversenyző, illetve edző, Pataki Gábor, a KARTING365 Gokart Akadémia mentora tartja. A tréningre 150 cm minimális testmagasság felett, bármilyen tudási szinttel jelentkezhetsz. Felnőttek, fiatalok, fiúk és lányok számára egyaránt nyitott a lehetőség. Akár teljesen kezdő vagy, akár versenyre szeretnél felkészülni, a tréning bármelyik esetben biztos alapot ad számodra.

HOGYAN ZAJLIK A GOKART OKTATÁS?

Maximum 4 fős csoportokkal tartjuk az edzéseket, minden résztvevő 3 x 8 percet megy a pályán. Gábor figyeli a menetek közben, ki hogyan vezet, és a szünetekben személyre szabott visszajelzést ad minden résztvevőnek. Egy 3 x 8 perces képzési turnus nagyjából 75 percet vesz igénybe. Ha szeretnél több turnusra időpontot foglalni, erre is van lehetőség.Amennyiben szeretnéd, hogy kifejezetten csak veled foglalkozzon Gábor, arra VIP edzésünk keretei között van lehetőséged. Egy turnus itt is 3 x 8 percből áll, illetve több turnust is tudsz foglalni. A VIP képzés során kizárólag veled foglalkozik oktatónk, aki gokarttal is bemegy a pályára, és mutatja előtted haladva az ideális íveket, illetve hátulról nézi, hogyan vezetsz, a szünetekben pedig részletesen át tudjátok beszélni a tapasztalatokat.

A GOKART OKTATÁS DÍJA

Normál oktatás:Bruttó 5000 Ft + egy 3 alkalmas gokart bérlet aktuálisan érvényes ára

VIP oktatás:Bruttó 20.000 Ft + Neked, illetve Gábornak 3-3 alkalmas gokart bérlet aktuálisan érvényes ára

IDŐPONTOK

A következő gokart oktatás időpontja:2022.03.27 9:00-tól

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél részt venni a gokart oktatáson, akkor írj egy e-mailt a gokart@balatonkarting.hu címre, amelyben add meg a következő adatokat:

• Neved

• Életkorod

• Eddigi gokartos tapasztalatod

• Elérhetőséged (telefonszám, e-mail cím)

Jelentkezésedet követően rövidesen keresni fogunk, hogy egyeztessük a kezdés időpontját.